Du är här: right-arrow STARTSIDA right-arrow SVEA'S ÅRET RUNT ÖPPNA BUTIKER

SVEA'S ÅRET RUNT ÖPPNA BUTIKER

I samband med införandet av GDPR den 25/5 gör vi en översyn av informationen som lämnas ut på webbplatsen. Våra året runtbutiker kommer inom kort att listas igen. Kontakta Svea Fireworks på telefon 042-530 31 om ni undrar över er närmaste butik under tiden. ÅRET RUNT BUTIK

Här följer kortfattat om vad som gäller för året runt butiker

Butiken har ett begränsat utbud av artiklar på lager Vissa ”butiker” har enbart öppet i nyårsveckan men då sker försäljningen på övrig tid via en fysisk person (som till nyår hyr in sig i en butikslokal), därför är det viktigt att först ringa den aktuella butiken eller personen på orten.

Önskar man en specifik artikel eller vill ha ett större fyrverkeriarrangemang ska butiken hjälpa till med en beställning från huvud lagret, frakten betalar man själv som konsument. Beställ i god tid då det inte går att skicka fyrverkerier med express eller vanlig postservice. Räkna med cirka 1 veckas leveranstid.

Man måste ansöka om tillstånd för att skjuta fyrverkerier, undantaget är nyårsafton, påskafton samt valborgsmässoafton. Tillståndet söker man hos polisen och blanketter finns på polisen.se (ansökan om offentlig tillställning) Tillståndet kostar 700 kr.